I næsten 20 år har vi rejst, oplevet og set det meste af verden. Professionelt. Ærligt talt, vi kender branchen ret godt. Vores baggrund og erfaringer er derfor naturligvis en grundlæggende del af selve rygraden i embreys projects.

❝ Ærlighed er en væsentlig del af embreys projects, så lad os lige være helt ærlige og klare i spyttet: embreys projects er ikke et 100% bæredygtigt brand!

Men vi tager tilgengæld

100% ansvar!

Som brand gør vi altid tingene ordentlig, og vi vil altid vægte kvalitet over kvantitet. Vi undersøger altid alle aspekter i vores work-flow og træffer det mest bæredygtige ansvarlige valg muligt.

Dette gør vi vel vidende om, at vi kunne have valgt andre løsninger, som helt sikkert ville have været meget billigere, hurtigere og lettere for os.

Men vi træffer det rigtige valg ift. embreys projects, vores brand, vores DNA, vores kvaliteter og vores kunder.

Easy come, Easy go. ❞

- Jan Grøn, stifter af embreys projects.

GOTS

Alle vores produkter er produceret i prima 100% økologisk GOTS certificeret bomuld. Certificeringen er din garanti for, at det er produceret miljømæssigt- og etisk korrekt, samt socialt ansvarligt.

Du kan derfor være sikker på, at produkterne er fremstillet af naturlige økologiske materialer. Naturfiberen er ikke behandlet med sprøjtemidler, samt insektgift og det færdige produkt er garanteret fri for flourerende kemi. Derudover er det miljøvenligt forarbejdet på fabrikken.

Der defineres på højt niveau miljøkriterier der skal være til stede under hele værdikæden lige fra såning og dyrkning af bomulden, til plukning, transport, forarbejdning og lageropbevaring.

Udover krav til tekstilerne er der også krav til arbejdernes rettigheder. De sociale kriterier skal også overholdes. Dette er blandt andet minimumsløn, arbejdsmiljø, arbejdstid, mindste alder og pauser - derved sikres velfærden for de mennesker, der er involveret i produktets produktion.

Så du kan være 100% sikker på, at de produkter, du køber hos os, er af absolut bedste kvalitet + de er både økologiske & kemifrie samt etisk- & socialansvarligt produceret.

FSC

Alle vores hangtags og forsendelseskasser er FSC-certificerede.

FSC er verdens mest ambitiøse globale certificering til ansvarlig skovdrift og din sikkerhed for træ og papir fra veldrevne skove og andre ansvarlige kilder. FSC arbejder både for natur og menneskers vilkår i verdens skovområder.

FSC-mærket er bygget på tre grundpiller og tager derfor hensyn til de tre bæredygtighedsparametre i skoven - social, økonomisk og miljømæssig bæredygtighed.

Hangtags

Alle vores hangtags er FSC-certificerede.

Planteposer

Vores produkter er pakket ind og sendt i 100% bio nedbrydelige og kompostbare planteposer. Poser, der er lavet af majs, ikke plastik.

En vigtig opgave for os som virksomhed er at undgå al unødvendig plast, som ellers er almindeligt brugt og spildt i branchen.

Vi er mere end stolte af, at vi udelukkende bruger planteposer, der er certificeret til at gå i stykker inden for 180 dage.

Plastposer vil tage op til 1000 år og typisk ende i vores hav eller losseplads – og som mikroplast. Vores kan du smide i din kompost i haven, og den vil blive til jord - uden mikroplast.

Forsendelsesposer

Som forsendelsesposer bruger vi en stærk zero-waste plastikpose, der er lavet af 100% upcycled materiale. Den er lavet i Danmark af 100% genbrugsplast og efterlader et minimalt CO2-fodaftryk. Posen har dobbeltlukning, så vi håber, du vil genbruge posen senere.

Produkthjul

Når du støder på et stykke tøj, der koster mindre end en kop kaffe - ja, så er der noget, der ikke stemmer.

De rette værdier, de ansvarlige valg og fokus på de rigtige ting er ikke en selvfølge. Så vores produkter koster mere end en kop kaffe. Hver dag gør vi alt for at sikre, at den måde vi driver brand og bidrager på er så bæredygtig som overhovedet mulig. Samtidig med at vi leverer produkter i bedste kvalitet, skarpeste design og med længste levetid.

Det er vores approach - og ærlig talt, det er det mindste, vi kan gøre.