Returnering

Det kan jo ske.

Returnering

HVOR LANG ER MIN FORTRYDELSESRET?

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på websitet. Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget varen. Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den følgende hverdag.

JUL 2023:

Frem til jul tilbyder vi udvidet returret til d. 31.01.24 for alle køb placeret t.o.m. d. 24.12.23. Julegaver, der returneres, vil blive refunderet til det betalingskort, der blev anvendt ved købet.

HVORDAN RETURNERER JEG EN ORDRE?  

1. KØB ET RETURLABEL
Det koster 50 kr. for dig at returnere din ordre. Du kan bestille returlabel her.

2. GØR DIN PAKKE KLAR TIL RETURNERING
Pak varen omhyggeligt og påsæt returlabelen udenpå pakken. Sørg for, at den kan ses tydeligt, og at hverken adresse eller stregkoder er dækket til.

3. RETURNERING

Aflever pakken på det nærmeste posthus.
Det er vigtigt, at du husker at få en kvittering som bevis på din indlevering. Uden en kvittering kan vi desværre ikke erstatte/refundere en eventuelt mistet returpakke. 

Bemærk venligst: Alle returnerede varer skal returneres i samme tilstand, som du modtog dem. Det vil sige, at varerne ikke må være beskadiget, beskidt eller brugt (til andet end at prøve dem på), og at alle primærker, labels og emballage skal være intakte. 

HVOR LÆNGE GÅR DER, FØR JEG FÅR MINE PENGE RETUR?

Når din returnering er registreret på vores lager, vil vi hurtigst muligt behandle denne og refundere din betaling. Der kan gå op til 14 dage fra, at du afsender din returordre til, at vi har refunderet dig pengene. Så snart din returnering er blevet behandlet, vil du få en bekræftelsesmail fra os. Beløbet bliver altid overført til samme betalingsmiddel, som du betalte købet med. Bemærk, at der er længere transaktionstid på refundering til Paypal eller Mastercard. 


JEG ØNSKER AT OMBYTTE MIN VARE - KAN JEG DET?
Det er desværre ikke muligt at ombytte en vare. Derimod kan du returnere din ordre, og vi kan derfor refundere dit køb, så du kan lave en ny ordre. 

DER ER EN FEJL PÅ PRODUKTET - HVAD GØR JEG?

Den danske købelov stiller dig 2 års reklamationsret.

Har du købt et produkt på webshoppen, kan du få pengene tilbage, hvis reklamationen er berettiget. Du kan reklamere ved at kontakte vores kundeservice. Når du reklamerer, bedes du så detaljeret som muligt oplyse, hvad reklamationen er samt vedhæfte billede af reklamationen. Afhængig af din konkrete situation, vil du modtage videre instrukser.